Hodnocení blogu - tiger-sims

28. května 2010 v 20:28 | Shianae |  Hodnotím blogy
f
nick - Tiger team
blog - www.tiger-sims.blog.cz
stáří blogu - od 5.4.


1. Celkový dojem blogu - Blog na mě působí moc dobře. Hlavně ten krásný jarní design. Obrázek v záhlaví je nádherný. Trochu mi vadí ty bílé okraje, ale hlavně, že se to líbí vám.:)
- počet bodů 9

2. Design - Jak už jsem psala design se mi líbí. Ale ty bílé okraje na mě působí jakoby smutně.
- počet bodů 8

3. Menu - Menu je pěkné, líbí se mi jak je pod záhlavím. Rozcestníky jsou plus, ale chtělo by je to trochu oživit.:)
- počet bodů 8

4. Články - Články jsou pěkně napsané, obrázky v nich jsou veliké plus. Chyby jsem žádné neobjevila.
- počet bodů 10


CELKOVÝ POČET BODŮ - 35

VÝSLEDNÁ ZNÁMKA - 1


Super blog, se super blogmasterkama.:) Stojí za návšťevu.

Stupnice výsledků:

40-30 --- 1 - výborný
29 - 20 --- 2 - super
19 - 10 --- 3 - ujde
9 - 1 --- 4 - nic moc
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Ari/tiger sims team Ari/tiger sims team | Web | 29. května 2010 v 8:53 | Reagovat

moc děkujem... si zlato :-)

2 worlds-sims (Miss.DanusiQ) worlds-sims (Miss.DanusiQ) | E-mail | Web | 29. května 2010 v 11:28 | Reagovat

Na blogu jsou výsledky z Miss Summer 2010, podívej se jak jsi dopadla =)

3 Candie [BC] Candie [BC] | E-mail | Web | 29. května 2010 v 11:52 | Reagovat

Moc gratuluju, krásné hodnocení, blog si ho zaslouží :-)

4 ~Hattie~  (bývalá Hanka) ~Hattie~ (bývalá Hanka) | E-mail | Web | 29. května 2010 v 14:35 | Reagovat

Pěkné hodnocení. ;-)

5 my-the-sims-2-a-3|Sissiヅ my-the-sims-2-a-3|Sissiヅ | Web | 29. května 2010 v 17:56 | Reagovat

Jop, tie biele okraje tam vadia, sú prázdne. Menu, tomu nemám čo vyčítať je prehľadné. články sú každý iný, diagritika je tu použitá :))) Súhlasíms hodnotením :)

6 @lex SB ♥ @lex SB ♥ | Web | 29. května 2010 v 19:33 | Reagovat

mas u mna diplomik za spriatelenie :-)

7 **LeJíÍ** **LeJíÍ** | Web | 30. května 2010 v 9:22 | Reagovat

Moc děkujem ;)

8 worlds-sims (Miss.DanusiQ) _sbéško_ worlds-sims (Miss.DanusiQ) _sbéško_ | E-mail | Web | 30. května 2010 v 10:21 | Reagovat

Na blogu máš to hodnocení =)

9 lesii lesii | Web | 30. května 2010 v 11:49 | Reagovat

Jo hodnocení je super =)

10 Makulenda Makulenda | Web | 30. května 2010 v 13:58 | Reagovat

Ráda spřáteím du si tě přidat.. :-)

11 worlds-sims (Miss.DanusiQ) _sbéško_ worlds-sims (Miss.DanusiQ) _sbéško_ | E-mail | Web | 31. května 2010 v 20:12 | Reagovat

Pošli fotky do 2. kola Miss Summer 2010
do pátku, více na blogu =)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama