Recenze The sims 3 Roční období - 2. část

21. listopadu 2012 v 15:59 | Shianae |  The sims 3

V této části vás čeká Halloween, Zima, Vánoce..:)


HRABU, HRABEŠ, HRABEME




Hrabání listí, aktivita co mojí rodinku moc baví. Nahrabete hromádku, a zapálíte, nebo do ní skočíte, nebo jí rozhrabete, nebo se tam zahrabete, nebo.. nebo...

HALLOWEEN


Jako první byste si měli koupit dýni v místním (chápejte jediném) obchodu. Abyste si mohli vyzdobit předzahrádku.


Zabavte celou rodinu skupinovým vyřezáváním dýní a zabavíte je tak na celý věčer.


Všechny možnosti jak si můžete dýni vyřezat.


Žárlivost některých nezná meze.


ÁÁ je to tu, začíná strašidelný den, čímž je tedy myšlen Halloween.




Převléknout do masky a jdeme koledovat..:) Klikněte na dítě a dejte převléct se do kostýmu.



Jedeme na koledu, v kostýmu trpaslíka. Koledování provedete tak, že kliknete na nějaký obydlený dům a dáte jít strašit nebo jít strašit s.. a můžete si sebou vzít rodiče.
Takže trick or treat?


Naval sladkosti..
A pak vaše dítě chodí od domu k domu, zaťuká a vyžebrá sladkosti.


Malá Lena stihla obejít jen pár domů a vykoledovala si tři ubohý bonbóny..


A hned jak přišla domů je sežrala..


:) Pohled na město.

ZIMA


Začíná zima. Ta zamrzlá okna jsou nádherná..:)


Začíná nám sněžit, krásně se to vrství a je to úžasně vidět při pohledu na město.




Simíci by měli volit vhodné oblčení, které odpovídá stupňům celsia venkovní teploty.
Vidíte jak jde simíkovi pára od pusy? Úžasný.:D


Jinak trochu zmodrají (nebo v opačném případě zčervenají).


Když se rodna nudí, není nic lepšího než v obchodě nakoupit rachejtle.


A začít ohňostroj.
BUM...PRÁSK..

POSÍLÁNÍ MILOSTNÝCH DOPISŮ


K onlině randění je tu i možnost poslat milostný dopis.:)




Nějak divně se jí kroutily oči při tom psaní.:D


VÁNOCE

Voláme Ježíška. Prskavkýýýý.



Někdo nám tu stojí pod jmelím.:) Aby byly Vánoce krásnější, předělala jsem rodince obývák a koupila jim jmelí.:) Aby měli radost.:D


Pak Věromila uspořádala párty s dárky a pozvala celou čtvrť.:D


Kupodivu všichni nás mají ráda a přišli, a dokonce nebyli chrti a přinesli dárky i jídlo.


Každý dostal dárek a nikdo nebyl ochuzen. Věromila dostala zrdcadlo, což se dost hodí.
Jinak Vánoce tady fungují prostě jen jako párty kam pozvete lidi, na zemi musíte mít dostatek místa na dárky, a to je tak nějak asi vše.


ZIMNÍ RADOVÁNKY


Koulovaná.


Andělíček.



Stavění sněhuláků.


Stavění iglů.


Když je postavené funguje jako stan.





Tak a to je zatím vše. K jaru jsem se ještě nedostala.:D Snad budu mít čas hrát v pátek.

 

5 lidí ohodnotilo tento článek.

Komentáře

1 Dětský sen Dětský sen | Web | 21. listopadu 2012 v 16:54 | Reagovat

Bezvadné, už mám období také :) ale nestihla jsem ho celé omrknout

2 Tao Tao | Web | 21. listopadu 2012 v 17:02 | Reagovat

Krásne asi si kúpim R.O :D

3 Sims3-Babu Sims3-Babu | Web | 21. listopadu 2012 v 17:06 | Reagovat

Mám pocit, že si asi zajdu do obchodu a hned si ho koupím. Já si ho prostě musím pořídit:). Tahle část se mi možná ještě líbila víc než ta předtím, hlavně vyřezávání dýní:)). Prostě paradá, strašně se ti to povedlo:). těším se na jaro...;).

4 Kuba Kuba | Web | 21. listopadu 2012 v 19:58 | Reagovat

Udělala bys tutoriál jak udělat sedící pózy v Blenderu? prosíím..

5 shianae-sims3 shianae-sims3 | Web | 21. listopadu 2012 v 22:47 | Reagovat

[4]: To bych mohla..:) až bude čas vrhnu se na to..:)

6 Emm Emm | 22. listopadu 2012 v 13:17 | Reagovat

Skvělé :-D já se rozhoduji jestli si koupím Po setmění a nebo Roční období.. :D

7 Miss.PerlanQa Miss.PerlanQa | Web | 22. listopadu 2012 v 14:48 | Reagovat

Tá zima je bombastická!!! Tie ozdoby, atmosféra, prskavky!!! Proste krása! A celková krajina a ako sa simíkom parí od úst :-)

8 Zuzka Zuzka | 22. listopadu 2012 v 20:44 | Reagovat

Ahoj potřebovala bych poradit, nevim jeslti si mám pořídit Obludko a nebo Roční období. Který dodatek je pro tebe lepší ? :-)

9 shianae-sims3 shianae-sims3 | Web | 22. listopadu 2012 v 21:47 | Reagovat

[8]: Jako jednoznačně roční období, to do hry přinese větší změnu než obludárium.. Prostě ty potvory po chvilku omrzí ale střídání ročního období, je prostě úžasný a do hry přináší více reálna.:) Ale to je samozřejmě jen můj názor, někdo to může vidět jinak.

10 Zuzka Zuzka | 23. listopadu 2012 v 5:46 | Reagovat

Díky moc :-)

11 sims-3-cz sims-3-cz | 23. listopadu 2012 v 12:00 | Reagovat

at už jsou vánoce strejda mi ho koupil limitovku ale dostanu až na vánoce se nemůžu dočkat :-D

12 Emm Emm | 23. listopadu 2012 v 16:24 | Reagovat

A co si myslíš o dodatku Po setmění? Taky se nemůžu rozhodnout a nakonec si asi stejně koupím oboje ale stejně... :-D Jaký na to máš názor? :D

13 Chiara Chiara | Web | 23. listopadu 2012 v 19:31 | Reagovat

Wow, už se těším až ten datadisk dostanu k vánocům :)

14 Chord Chord | 24. listopadu 2012 v 14:46 | Reagovat

[12]: Pro mě je Po Setmění jeden z nejlepších dodatků...

15 Emm Emm | 24. listopadu 2012 v 20:50 | Reagovat

[14]: Právě to si taky myslím takže si asi musím opravdu koupit oboje :D, děkuji za radu :-)

16 Moonxy Moonxy | Web | 24. listopadu 2012 v 21:34 | Reagovat

To je parádní, moc se mi líbí jak jsi udělala tu recenzi, aspoň vím, co se tam dá všechno dělat :) Moc bych si to chtěla zakrát..mám sice RO, ale sims je pro mě nehratelné :-D

17 anicka625 anicka625 | Web | 24. listopadu 2012 v 22:03 | Reagovat

Opět skvělá recenze, už se tohohle dodatku nemůžu dočkat! :-)

18 Eva Eva | E-mail | 25. listopadu 2012 v 12:57 | Reagovat

Super recenze :) Taky si ti stalo, že se to na zahradě zničeho nic objevila soška čarodejnice nebo zlého skřítka?? Mě se teď o halloweenu objevily dokonce další tři a vůbec nechápu k čemu jsou. Jenom se sami od sebe přemisťují :D

19 Mioko Mioko | Web | 25. listopadu 2012 v 18:22 | Reagovat

Aach krásne fotky! Roční období si určite kúpim :-D

20 shianae-sims3 shianae-sims3 | Web | 25. listopadu 2012 v 23:55 | Reagovat

[12]: Asi bych volila oboje..:D Protože po setmění přináší  úžasný věci a roční období taky.. ale jako to roční období je spíš takový základ, který je nutností..:)) Nevím nevím..:D

21 Emm Emm | 26. listopadu 2012 v 14:14 | Reagovat

Děkuji za rady už vím, že opravdu POTŘEBUJU oboje :-D

22 Lore Lore | Web | 26. listopadu 2012 v 20:32 | Reagovat

Je hodně podobný s datadiskem Roční období k dvojce, tady bych řekla, že jsou navíc svátky. Spíše je to směs z TS2 Roční období, volný čas, a Holiday stuff:)
Už se těším, až ho (snad) konečně dostanu k Vánocům, je to celkem drahé (jako všechny), ale tenhle prostě musím mít! Prostě nutnost.

23 alexbasketbal alexbasketbal | E-mail | 2. prosince 2012 v 15:29 | Reagovat

Kde sis stáhla roční období? :P

24 Lowiska Lowiska | Web | 2. prosince 2012 v 17:15 | Reagovat

Souhlasím částečně s Lore. Taky to vidím jako kombinaci ročního období, volného času a vánočního balíčku z dvojky, jen s více možnostmi. Podobá se to v mnoha věcech, samozřejmě, co se na počasí a věcech s tím spojené dá měnit... Naprosto fascinující pohled na podzimní a zimní město. Nejvíc mě pobavil ten simík v kostýmu párku v rohlíku, to nemělo chybu :-D
A mimochodem, pěkný nový design! jen zápatí mi k němu nesedí, asi pozůstatek od minulého layoutu :-)

25 Niki Niki | E-mail | Web | 3. prosince 2012 v 6:40 | Reagovat

Užasná revenze, a fotky! :)ach, jak pořád vidím ty fotky,štve mě, že nemam skoro vubec cas si zahrát.. no dneska bych měla mít, ale užasná recenze :)

26 alexbasketbal alexbasketbal | E-mail | 3. prosince 2012 v 15:45 | Reagovat

Kde sis stáhla roční období??? :P :D

27 tereslovelysims tereslovelysims | E-mail | Web | 4. prosince 2012 v 9:12 | Reagovat

[26]: mužes si jej stáhnout u mě na blogu...

28 Minnie Minnie | Web | 18. prosince 2012 v 19:07 | Reagovat

Ahoj! Moc povedená recenze. Jukla bys prosím n můj blog? similci-3.blog.cz

29 Leopardí hvězda Leopardí hvězda | 22. prosince 2012 v 21:21 | Reagovat

pěkné, já r.o. mám a je super ale zatím jsem jen u léta :-D  :-D  :-D  :-D já vím ,je to trochu chabý ale mám to od 19! :D  :D  :D

30 tereslovelysims tereslovelysims | Web | 13. ledna 2013 v 17:25 | Reagovat

super soutěž o naušnice swarovski na mém blogu..=)

31 Teddy Teddy | Web | 12. února 2013 v 15:45 | Reagovat

Úžasné :) Už se těším až ten dodatek dostanu :)

32 ada ada | 27. března 2013 v 18:12 | Reagovat

:-P

33 Adelka Adelka | 27. března 2013 v 18:15 | Reagovat

Ahoj na této stránce je to za 359Kč levné že tak jsem si kupovala the sims 3 roční období  Doporučiji :-)  :-D  ;-)

34 Adelká Adelká | 27. března 2013 v 18:15 | Reagovat
35 MafakSims3 MafakSims3 | 9. července 2013 v 10:08 | Reagovat

Mě se ten dodatek doteď líbí je fakt skvělý ! A moc pěkný blog ... :-P

36 Tayra Tayra | 2. ledna 2014 v 21:27 | Reagovat

Ahoj, krásné fotečky ze simíkovského života. Taky mám Roční období, ale taky k tomu Tropický ráj a Domácí mazlíčci.

37 Lola44 Lola44 | 2. ledna 2014 v 21:28 | Reagovat

Všichni howrsáci,
na howrse se jmenuji Lola44. Napadla mě jedna věc. Založila jsem blog s názvem: VĚŘTE? NEVĚŘTE?
Spočívá to v tomto: Budou tam 2 články. Jeden s názvem VĚŘTE a druhý NEVĚŘTE. Do SZ mi napíšete jméno hráče se kterým jste uskutečnili super a spravedlivou výměnu a nebo naopak jméno hráče se kterým jste uskutečni falešnou výměnu a já ho přidám do článku. Tak alespoň si mohou být hráči na přibližně 70% jisti že se výměna povede. Pro více info atd. pište Lola44. Jen Lola44 má přístupové údaje k tomuto blogu!! A pokud už dotyčný v článku Věřte je tak mu přibyde jedna hvězdička. Max. 5*. Tak se alespoň můžeme prověřit na koho se můžeme opravdu spolehnout!! A pokud je dotyčný v článku Nevěřte tak mu přibyde mínus. Zase maximálně 5-. Tak alepoň budeme vědět že opravdu s ním nevyměňovat.
Prosím pošlete to dál a nezveřejňujte na howrse. Lola44 se ptala moderátorky a odkaz nemůže být povolen.
Upozorňuji: Přístupové údaje má jen Lola44

Pro nechápavé: Komu věřit n howrse a komu ne? To je hlavní otázka a zaměření tohoto blogu.

38 Petra Lišková Petra Lišková | E-mail | 23. listopadu 2014 v 13:22 | Reagovat

Tu limitovku si musím koupit taky v obchodě, když jsem tuto hru nehrála
Prosím odpověď

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama