Recenze - The sims 3 University life - přihlášení na školu, kampus

7. března 2013 v 22:01 | Shianae |  The sims 3

Jak jste si zajisté všimly už vyšel datadisk University Life. Opravdu jsem se na něj těšila, jelikož trailery na něj vypadaly dosti dobře.

Tak vám tu přináším mojí recenzi. Bude na více částí, jelikož jsem ještě nestihla moc hrát.
Seznamte se s Amadem a Emílií. Tito dva vás budou provázet životem na univerzitě.

Jinak nevím přesně co přibylo s datadiskem a co s aktualizací.



Hned co jsem Adama s Emilii nastěhovala do domu přišel maskot z vysoké školy a přinesl nám košík s propagačním materiálnem školy.
Dobré je, že i dospělý simíci mohou na univerzitu. Ne jenom mladí dospělí.:D

Jako první jsem pak zjistila, že simíci mají nový mobil. Ani oni nejsou pozadu a pořídili si smartphone.:D
Ten má některé nové funkce oproti tomu zastaralému mobilu.


Zde máte funkce chytrého telefonu. A dají se posílat sms a mms.:D


Mě především zaujal služba spolubydlících.


Poté co jsme prozkoumaly chytrý telefon, jsme se ihned přes pc přihlásili na univerzitu.


Adamovi jsem vybrala obor tělovýchova a Emílii umění. Škoda, že nebyl větší výběr.

Jedeme na univerzitu.


A tady už je univerzitní městečko. Je moc krásné, malinké ale krásné.


Vybrala jsem jim náhodně kolej, protože upřímně na výběr příliš nebylo.


Informační tabule před naší kolejí. Jsou tam především nabídky práce a tak.


Nějací studenti. Naši kolejový přátelé. Ta ikonka u její hlavy ukazuje u jaké je společenské skupiny.
Jsou celkem tři: mimoni, rebelové a nadšení sportovci.



Zde máte rozvrh Emilííných přednášek.


KAMPUS




Adam si uspořádal protest proti lamám. Pobavilo mě kolik různých protestů mohou simíci udělat.:D






Pokračování zítra nebo v sobotu...:)


 

7 lidí ohodnotilo tento článek.

Komentáře

1 L. L. | Web | 7. března 2013 v 22:11 | Reagovat

Kampus v noci mi připomíná tak trochu Bradavice.:D Naprosto kouzelné! :)

2 berry-sims3 berry-sims3 | Web | 7. března 2013 v 23:59 | Reagovat

Jé, ty už taky hraješ :) Já tu univerzitu úplně miluju! Mojí simince vypadl telefon z ruky a rozbila si dispej, připomíná mi to mně :D

3 ranch-white-rose ranch-white-rose | Web | 8. března 2013 v 6:19 | Reagovat

Strašně se těším! Já si ale Studenský život můžu dopřát nejdřív v červnu na narozky :(.

4 ranch-white-rose ranch-white-rose | Web | 8. března 2013 v 6:20 | Reagovat

Nebo ty jsi ji někde stáhla? Pokud ano, pošleš mi pls odkaz :D

5 Eliška Eliška | 8. března 2013 v 6:22 | Reagovat

Ja uz take hrraji univerzitu ^^ Memu simikovy spadl mobil a maho zniceny :DD Mas moc pekne simiky :D

6 Niki Niki | E-mail | Web | 8. března 2013 v 7:09 | Reagovat

Páni ten dodatek musí být bezva, bohůžel nemohu si ho pořídit nebot by to můj počítač už neutáhl :D:/ Ale máš nádherné fotky, a užasná recenze:)

7 LINA LINA | Web | 8. března 2013 v 10:29 | Reagovat

Ale to naozaj vyzerá dobre! A to mesto je dokonalé! Už len kvôli nemu by som si to zaobstarala. Ja osobne som Univerzitu málokedy využila v TS2 ale toto sa mi pozdáva, díky Shianae, zmenila si mi názor ;-)  :-D

8 Dětský sen Dětský sen | Web | 8. března 2013 v 11:52 | Reagovat

také je mám ale stala se mi tam chyba a to když cestuji do simíkovské univerzity, tak se mi pak nedají na výběr moji simíci co jsem si je přihlásila na univerzitu- to jak máš kde chcete tento semestr bydlet... jinak ta hra vypadá opravdu skvěle, oblíbila jsem si skicování a sprejování :D je fajn že se to simíci naučí i celkem rychle

9 Jadee Jadee | E-mail | Web | 8. března 2013 v 13:12 | Reagovat

[1]: Taky mi to tak přijde. Vypadá kouzelně.
Jinak ti simíci se mi nehorázně líbí. Doufám, že je dáš někdy ke stažení :)
Univerzitu nemusím, ale tímhle jsi mě trošku "obměkčila" a snad se mi to začíná i líbit, a sakra! xD

10 Luci Luci | E-mail | Web | 8. března 2013 v 13:39 | Reagovat

pěkný fotky :) vypadá to fakt dobře :D už se těším, až si to taky pořádně zahraju!

11 Ifča Ifča | Web | 8. března 2013 v 13:55 | Reagovat

Wow, jsem na to zvědavá. Dneska už snad vyzkouším. :-)

12 Sims3-Babu Sims3-Babu | Web | 8. března 2013 v 14:00 | Reagovat

Tak to je něco!!! Tenhle datadisk jsem si chtěla pořídit hned co jsem vyděla trailer, ale ještě jsem tak neučinila:)). Vypadá to zatím úplně parádně a to prostředí:)). Líbí se mi to moc. Těším se na další část:)

13 Katee Katee | Web | 8. března 2013 v 14:07 | Reagovat

Wow, super! Taky bych univerzitu chtěla. Chtěla bych už dneska nový díl :)

14 MRS.Cloe MRS.Cloe | Web | 8. března 2013 v 14:15 | Reagovat

Vypadá to opravdu skvěle:D Určitě si ji někdy pořídím. Nedivím se, že tě to baví :))

15 berry-sims3 berry-sims3 | Web | 8. března 2013 v 14:56 | Reagovat

[5]: To se stalo i tý mojí :D

16 Zuzík Zuzík | 8. března 2013 v 15:43 | Reagovat

Wow :-)  O_O

17 Džejný Džejný | Web | 8. března 2013 v 16:41 | Reagovat

woow,tak doufám že bude co nejdříve ke stažení,to musím mít!:D

18 Desirée Lydon Desirée Lydon | Web | 8. března 2013 v 18:01 | Reagovat

Tak to vypadá ještě líp než jsem si myslela! Možná o něm budu uvažovat :)

19 TSN3 TSN3 | Web | 8. března 2013 v 18:14 | Reagovat

bomba! ja to chci taky! :))

20 Teddy Teddy | Web | 8. března 2013 v 21:40 | Reagovat

Já chci taky :)))

21 Bery Bery | 9. března 2013 v 8:36 | Reagovat

Pobíhat na veřejnosti bez šatů:D

22 Efie Efie | Web | 9. března 2013 v 10:31 | Reagovat

úžasné :D já chci taky univerzitu

23 Siminka-3 Siminka-3 | Web | 9. března 2013 v 11:32 | Reagovat

Hezké, vypadá to hezky :) Jinak pěkný blog a hezké komixy, také tvořím ;)

24 Džejný Džejný | Web | 9. března 2013 v 13:27 | Reagovat

Tak už mam univerzitu staženou,a je to bomba! Líbí s emi že si můžu vybrat spolubydlící a rozdělení do 3 skupin :) teď u toho budu sedět od rána do večera :D

25 Desert Desert | Web | 9. března 2013 v 13:39 | Reagovat

Zajímavé, ale nebude se to trochu tlouct s univerzitou dostupnou v datadisku "Hrátky osudu"?. Tam je myslím vysoká škola, ale nejsem si jistá jakže se to jmenuje.

26 Loree Loree | Web | 9. března 2013 v 15:06 | Reagovat

Já se na univerzitu těšila od chvíle co jsem se dozvěděla, že bude vycházet :) Samozřejmě se už stahuje a jen doufám, že se mi ve hře zase něco nepokazí a bude to fungovat..podle tvojí recenze se mi to fakt moc líbí, to prostředí je úžasný :)

27 Trancegirl (tva-tajemna-duse) Trancegirl (tva-tajemna-duse) | E-mail | Web | 9. března 2013 v 15:41 | Reagovat

[24]: A můžu se zeptat odkud? :D

28 Emm Emm | Web | 9. března 2013 v 16:01 | Reagovat

Pěkné asi zajdu do obchodu.. :-)

29 hannie-sims3 hannie-sims3 | Web | 9. března 2013 v 16:46 | Reagovat

Já to tak chci ! :( Ale rodiče mi to nechtěj koupit, a kdybych si to koupila za svý tak by mě zabili :'D No a tak nevíte někdo kde se to dá stáhnout ? :/

30 shianae-sims3 shianae-sims3 | Web | 9. března 2013 v 17:35 | Reagovat

[25]: Není tam spíš soukromá škola kam se posílají teenageři?? Já teď taky přesně moc nevím..:D

31 Desert Desert | Web | 9. března 2013 v 18:07 | Reagovat

[30]:  Já taky právě ne. Každopádně nějaká "speciální" škola tam je :D

32 shianae-sims3 shianae-sims3 | Web | 9. března 2013 v 18:15 | Reagovat

[31]: :D Speciální, to docela odpovídá, dle simíků co jsem tam poslala..:D

33 Aňulí Aňulí | E-mail | Web | 9. března 2013 v 20:15 | Reagovat

Už se nemůžu dočkat jak univerzitu dostanu, vypadá to čím dál tím více dobře!:)

34 Teddy Teddy | Web | 9. března 2013 v 20:56 | Reagovat

Nechceš být v Affs? :-)

35 Desert Desert | Web | 9. března 2013 v 22:42 | Reagovat

[32]: Našla jsem si to, a je to internát. No dobře ale i tak o působí blbě když simíka vypakujete na internát a když se vrátí jako "vystudovaný" simík  tak- šup s ním na univerzitu.

36 Katrina Katrina | E-mail | Web | 10. března 2013 v 10:21 | Reagovat

Keď si písala že si ich ubytovala na "kolej", myslela som si že si ich ubytovala na železničnej stanici. Potom mi sestra povedala že kolej je internát :-D  :-D  :-D

37 Renesmé (A) Renesmé (A) | E-mail | Web | 10. března 2013 v 11:56 | Reagovat

Jé nový design. Hádám že ho právě nastavuješ jelikož je nějaký špatně nastavený :D

38 Beavind Beavind | E-mail | Web | 10. března 2013 v 13:21 | Reagovat

Tak jsi mě dostala do stavu, kdy se fakt těším... :D

39 shianae-sims3 shianae-sims3 | Web | 10. března 2013 v 16:15 | Reagovat

[36]: :D zas takový socky, aby chudáčci musely bydlet na žele. kolejích nejsou..:D

40 bigsmallinka bigsmallinka | E-mail | Web | 2. dubna 2013 v 8:30 | Reagovat

Jee, vypada to skvele, musim si ho hned opatrit! :-D Ale to uni mesto mi prijde trochu...pusté

41 ♥Luštěnka♥ ♥Luštěnka♥ | 23. prosince 2013 v 17:09 | Reagovat

supr :-)

42 creativelifebynikol creativelifebynikol | 15. srpna 2015 v 19:03 | Reagovat

Moc pekny blog,sama hraji TS 3 a tak jsem rada za tipy :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama